Shoot gaat door in World Cup Darts: Anderson wint kampioensduel

2021-12-31 13:04:35 By : Ms. Lena Ma

Doorgaan met schieten in het World Darts ChampionshipGary Anderson kan zich verheugen op de kwartfinales van de World Darts Cup.In het duel met voormalig wereldkampioen Rob Cross komt de Schot als winnaar naar voren.Nummer twee van de wereld, Peter Wright, is ook nog een ronde bezig.Tweevoudig wereldkampioen Gary Anderson heeft de kwartfinales van de Darts World Cup bereikt in Alexandra Palace in Londen.In een duel tussen twee oud-kampioenen versloeg de Schotse finalist 2018-winnaar Rob Cross of England met 4-3.James Wade en Peter Wright maakten er ook één tour van.Nummer zes van de wereld Anderson, die uitblonk op lange afstanden, scoorde niet alleen gemiddeld iets betere punten (97,0) dan Kroos (93,4), maar behaalde in de derde set ook de hoogst mogelijke finish met 170 punten.Luke Humphreys uit Engeland wacht in de negende WK-kwartfinale van zijn carrière op nieuwjaarsdag.Wright of Scotland won in de laatste ronde van het toernooi met 4-1 van Ryan Searle (Engeland).In de remake van de Players Championship Final, die Wright ook won, gaf de wereldkampioen van 2020 zijn tegenstander amper een kans en ontmoet nu verrassingsman Callan Reeds.Eerder had Wade zijn rol als favoriet waargemaakt tegen de Nederlander Martin Clermaker en won hij zonder enig risico met 4-0.Voor de nummer vier van de wereld, die in de kwartfinales veteraan Mervyn King treft, was dit pas de tweede wedstrijd van het toernooi.Gerangschikt bij de top 32 spelers in de tweede ronde, profiteerde "The Machine" van het vertrek van de Nederlandse tegenstander Vincent van der Vort in de derde ronde na zijn inaugurele overwinning.De 55-jarige King uit Engeland keerde 's middags terug na een 3-1 achterstand en versloeg Raymond Smith (Australië) met 4-3.Reds vervolgde zijn succesverhaal.De 23-jarige Engelsman versloeg woensdagmiddag nieuwkomer Alan Sutter met 4-1 en bereikte voor het eerst de kwartfinales.In de zwaar bevochten Engelse speelronde van 16 duels tussen de wereldnummer 30. Chris Dobby en landgenoot Humphries, die beter bij de elf hoorden, wonnen de gemakkelijke favoriet in 4:3.“Twitteradvocaat.Trotse leerling.Toegewijde internetspecialist.Liefhebber van popcultuur.”Bewaar mijn naam, e-mailadres en website in deze browser voor de volgende keer dat ik een reactie plaats.